Qui som

El nostre equip

MFS Arquitectura és un estudi d’arquitectura fundat l’any 2005, amb una àmplia experiència en habitatge tant en obra nova, rehabilitació, ampliació com reforma.
Inicialment establert a Badalona, l’estudi compta des del 2012 amb despatx a Ulldecona, des d’on es realitzen projectes a Les Terres de l’Ebre.

Encapçalat per Miquel Feliu Soler, arquitecte llicenciat l’any 2005 per l’Escola Tècnica i Superior d’Arquitectura La Salle (ETSALS), l’equip el formen arquiectectes tècnics, delineants, enginyers industrials, agrònoms i de camins, canals i ports per tal d’oferir un servei complert des de l’urbanisme, passant per la construcció d’obra privada o pública al interiorisme.
El despatx també forma part de l’equip PTA ubicat a Alcanar. Equip multidisciplinar i de reconegut prestigi a Les Terres de l’Ebre.

 

Tractem de donar solucions als nostres clients mitjançant la construcció tradicional i els materials més nous, per tal d’oferir-los una arquitectura que funcioni, emocioni i sigui el més compromesa possible amb el medi ambient.

Més informació